Chat with us, powered by LiveChat

 

Actie MotiFactor Club

Het maandabonnement waarmee jij meer uit je leven haalt!

Voor een vast bedrag van € 25,- per maand krijg je iedere dag gratis toegang tot je eigen MotiFactor Clubomgeving, gratis gebruik van de MotiFactor App cursussen, recepten, schema's en beweegschema's. Iedere maand organiseren we evenementen en seminars. 


Je betaald de eerste maand € 25,- en krijg nu je eerste twee afspraken face to face gratis ter waarde van € 320,- 

Wat is MotiFactor Club?

Binnen MotiFactor Club is ruimte om af te vallen, te mediteren en lekker en gezond te eten. Maar je kan je ook voorbereiden op een sportevenement of je lichaam soepel en elastisch krijgen. En wil jij iets dat we nog niet aanbieden? Vraag het direct aan je coach en we zetten het voor je op. Om het daarna ook aan te bieden aan de andere clubleden. We doen het samen! 

Inrichting van de club

Binnen MotiFactor Club zijn drie afdelingen: bewegen, voeding en mindfulness. Wij geloven dat je meer uit het leven haalt als je aandacht geeft aan minimaal een van deze drie pijlers. 

Bewegen: hier vind je schema's voor allerlei activiteiten. Daarbij moet je denken aan startup schema's voor mensen die 10 km willen kunnen hardlopen. Maar ook rek- en strekoefeningen om het lichaam soepeler te maken. En we kijken hier bijv. ook naar de invloed van bewegen op afvallen. Je krijgt toegang tot je eigen schema's en je coach is bereikbaar om mee te denken en je verder te helpen.

Voeding: in dit deel van de MotiFactor Club vind je natuurlijk recepten en instructievideo's over het bereiden van eten. Er zijn seminars over voedingswaarden en andere onderdelen van goed en gezond eten. Voor afvallers zijn de coaches bereikbaar om samen te kijken naar het eetpatroon en daar blijvend verandering in te brengen.

Mindfulness: om meer uit het leven te halen moet je geest ook fit zijn. In onze jachtige maatschappij van (sociale) verplichtingen racen we vaak maar door. Dat brengt voor veel mensen onrust mee. In de MotiFactor Club vind je een beginnerscursus mindfulness. Daarnaast krijg je informatie en handvatten om je leven zo in te delen dat je vitaal, fris en scherp van geest kunt functioneren.  

Altijd een maand opzegtermijn. 

Bij MotiFactor gaat het om persoonlijke betrokkenheid. Dit is de reden dat we er voor hebben gekozen dat je elke maand kan stoppen. Dus elke maand opzeggen is mogelijk.  

Ik kijk er erg naar uit om je te zien in de MotiFactor Club

Tot snel,

Jasper - Lifecoach en oprichter van MotiFactor

Checkout Service provided by Linktopay.eu