Chat with us, powered by LiveChat

Hartlopen en goed gevoel.

Uncategorized Jan 18, 2022
 

Tijdens het hardlopen of andere training kan je heel goed op je ademhalen. Dan mediteer je eigenlijk ook.

Lees verder...

Boek nu: een unieke toerski-reis naar Frankrijk met MotiFactor

toerskien wintersport Jan 17, 2022
 

Pak nu de unieke kans om mee te gaan met onze toerski-reis. Er zijn slechts enkele plekken beschikbaar. In de video legt onze lokale en professionele gids Nicolas Jorcin uit wat toerskiën zo speciaal maakt. En jij kan het ook beleven.

De skireis vindt plaats van 17 t/m 23 april. De bestemming is een prachtig chalet aan de rand van Les Menuires. We zitten aan het eind van het wintersportseizoen, de temperatuur is aangenaam en de dagen zijn al flink aan het lengen. Maar de sneeuw op de toppen is nog prachtig.

We trekken onder leiding van Nicolas onze toerski's aan. Eerst gaan we omhoog waar we genieten van het uitzicht en de stilte. Hier kom je niet als je de gewone skilift pakt. Wat volgt is de droom van iedere skiër, we glijden door de poedersneeuw naar beneden. 

Ben je nog nooit gaan toerskiën? Dat is geen probleem. Nicolas geeft op de eerste dag uitleg over de techniek en alle spullen die we gebruiken. De rest van de week maken we verschillende...

Lees verder...

Meditatie tijdens wandeling!

Uncategorized Jan 16, 2022
 

Je zal wel geoefend moeten zijn in de meditatie, maar dan kan je het ook overal toepassen! Echt!

Lees verder...

Echt even helemaal niets!

Uncategorized Jan 13, 2022
 

In de bergen zijn is super. Blijf op de hoogte en schrijf je snel in voor de nieuwsbrief! Daar krijg je hoe dan ook geen spijt van!

Beste groet Jasper

Lees verder...

Wat een mooie herinnering!

wintersport Jan 11, 2022

Ja, het was weer een super vakantie! We zijn met het gezin in een van mijn favoriete skidorpen geweest: Val Thorens! Voor mij is de perioden rond kerst en oud en nieuw een heerlijke tijd. Herinneringen aan vroeger geven mij een heel gelukkige gevoel. Dat ik dit kan doen met mijn gezin! Innerlijk geluk en positieve emotie!

 

Met mijn ouders, zus en broer op wintersport naar een bergdorp. Twee dagen in de auto zitten, hotelletje onderweg en hopen of er al sneeuw ligt. Aankomen in het dorp: alles groen. Elke dag in de krant lezen wat het weerbericht is. Naar opa en oma bellen om te vertellen hoe het gaat en of ze het weerbericht in de gaten willen houden. Elke dag naar de hemel kijken en hopen op bewolking. Met mijn vinger over de voorruit van de auto strijken in de hoop dat het gevroren heeft. En dan….. Een mooi dik pak sneeuw!! Ongelooflijk het heeft gesneeuwd! We kunnen gaan skiën. Duizend keer van dezelfde helling af: door de bomen, skileraar spelen, piste bewaker...

Lees verder...

Samen met mijn dochter door de sneeuw!

wintersport Jan 07, 2022
 
Lees verder...

Opnamen gemaakt in Val Thorens.

wintersport Jan 06, 2022
 
Lees verder...

Skiën ook bij minder goed weer!

toerskien Jan 05, 2022
 
Lees verder...

Ben jij op zoek naar een excuus?

 

Wijnen, wijnen

Allemaal top gasten! We kijken met z'n zessen naar het vuur. We zijn stil. We voelen de warmte door onze kleding heen. Het geknetter van het vuur wordt overstemd doordat een van de gasten zegt: “Zo, ik heb best wel zin in een hout-gelaagde, minerale chardonnay!” De andere 5 gasten stem­men daarmee in.

Mijmeren

We verlaten de vuurplaats. Tijdens de gang naar het huis merken we dat het best koud is geworden. Gelukkig is het huis zo’n 60 meter verderop. Binnen aangekomen beginnen we met koken, pakken we chardonnay, dekken de tafel en voeren we verschillende gesprekken. Het gezelschap is een samenstelling van ondernemers. Elk in een hele andere beroepstak. Ik ben in mijn gedachte de verschillen van de man­nen aan het nagaan. Zoals wel vaker gaan mijn gedachten van het opsommen van overeenkomsten naar opsommen van verschillen. 

De twijfel slaat toe! Ik zeg: “Ik ga niet mee!”  Zie ik nu bij de anderen een blik van 'zo, we hebben je'?...

Lees verder...

Heb jij last van winterblues? Magic tricks voor jou!

 

Als het steeds vroeger donker wordt en de zon aan kracht verliest, krijgen mensen wel eens last van een winterdip. Het gevoel dat je liever de hele dag onder een dekentje op de bank ligt met een bak pepernoten naast je. Wat helpt daartegen?

In Gezond071 aflevering 3 vraagt Gerry van Bakel aan Jasper of hij nog magic tricks heeft. 

Lees verder...
1 2 3
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.