Chat with us, powered by LiveChat

Boek nu: een unieke toerski-reis naar Frankrijk met MotiFactor

toerskien wintersport Jan 17, 2022
 

Pak nu de unieke kans om mee te gaan met onze toerski-reis. Er zijn slechts enkele plekken beschikbaar. In de video legt onze lokale en professionele gids Nicolas Jorcin uit wat toerskiën zo speciaal maakt. En jij kan het ook beleven.

De skireis vindt plaats van 17 t/m 23 april. De bestemming is een prachtig chalet aan de rand van Les Menuires. We zitten aan het eind van het wintersportseizoen, de temperatuur is aangenaam en de dagen zijn al flink aan het lengen. Maar de sneeuw op de toppen is nog prachtig.

We trekken onder leiding van Nicolas onze toerski's aan. Eerst gaan we omhoog waar we genieten van het uitzicht en de stilte. Hier kom je niet als je de gewone skilift pakt. Wat volgt is de droom van iedere skiër, we glijden door de poedersneeuw naar beneden. 

Ben je nog nooit gaan toerskiën? Dat is geen probleem. Nicolas geeft op de eerste dag uitleg over de techniek en alle spullen die we gebruiken. De rest van de week maken we verschillende tochten. Ook krijgen we uitleg van Nicolas over allerlei zaken: de natuur, het leven in een skigebied, de rol van gidsen, veiligheid, enz. 

Op de laatste dag krijgen de deelnemers een certificaat en houden we een barbecue. Gedurende de hele reis zijn alle maaltijden inbegrepen, net als het materiaal. Heb je zelf de juiste uitrusting? Dan krijg je korting op de reissom van 1855 euro. Kijk snel op onze boekingspagina en ga mee op deze unieke reis.

Ik heb een vraag over dit onderwerp. 

Laat een bericht achter.

Blijf op de hoogte van alle onderwerpen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! We gebruiken je gegevens alleen voor informatie over en van MotiFactor

Ik haat SPAM! Dus ik stuur je alleen informatie over MotiFactor