BV Leiden Actie


Voor alle leden van BV Leiden de eerste stap naar iets nieuws in het leven!


Samen met MotiFactor

Dit weet je al...

Een gezond lichaam en geest behouden gaat verder; het heeft een diepgaand effect op zowel je fysieke als mentale welzijn. Een goede gezondheid draagt ook bij aan een verbeterd gevoel van eigenwaarde en welbevinden. Slechte gewoonten kan leiden tot diverse gezondheidsproblemen, waaronder hartziekten, diabetes en gewrichtsproblemen. 

Het is belangrijk te erkennen dat een verandering geen eenvoudige taak is. Zelfdiscipline, leidinggeven, rust in je hoofd en gezonde gewoonten ontwikkelen vragen om doorzettingsvermogen. In dit proces kan professionele begeleiding van onschatbare waarde zijn. Een gekwalificeerde professional kan niet alleen helpen bij het opstellen van een effectief lichamelijk-mentaal traject, maar ook emotionele ondersteuning bieden. Begeleiding maakt de reis naar een krachtiger leider met een gezonder persoonlijk leven toegankelijker en vergroot de kans op blijvend succes. Kortom, investeren in deskundige begeleiding is een verstandige stap op weg naar een gezonder en gelukkiger leven.

Kies nu voor het succes van de bewezen  drie maanden trajecten van MotiFactor!

Direct naar BV Leiden deal!

Het is tijd om jouw voucher bij MotiFactor te gaan gebruiken

Succes vol leidinggeven aan je organisatie en jezelf? Begint met een gezonde leefstijl!

Hoe werkt dit precies?

Er komt een moment in het leven dat je denkt: “Ik moet nu toch écht iets in mijn leven anders gaan aanpakken!” Leefstijl, afvallen, bewuster met iets omgaan, plan maken voor de toekomst, op een andere manier leidinggeven of om kunnen gaan met de terug komende gedachten.

 

Het moment dat je een nieuwe weg in wil slaan, maar je weet nog niet precies welke weg.

Omdat het belangrijk is dat jouw persoonlijke traject goed begint hebben wij ook een persoonlijke aanpak. Laten we zeggen: “Een goed begin is het halve werk!”

 
 
MotiFactor introduceert...

Jouw voucher van € 100,- is € 300,- waard!

Ik wil niet langer wachten

Dit is de weg naar succes

 • Er is een extra stimulans! BVL betaalt JOU €100,- (inclusief BTW) voor elke medelid die ervoor kiest zijn of haar voucher* bij jou in te wisselen en verdien zelf ook een voucher bij het aanbrengen van een nieuw lid. Een WIN-WIN situatie!
 • Je meld je aan bij MotiFactor via de eerste vrijblijvende afspraak.
 • Als we samen tot een concept traject zijn gekomen, schrijven je in bij MotiFactor.
 • Op dat moment gaat jouw actie in!

Stap 1: gratis intake

Je start de voorbereiding met een gratis intakesessie met lifecoach Jasper. Met hem bespreek je wat je wil gaan doen en jouw doelen.

Stap 2: inventarisatie

Je houdt een maand lang al gewoonten bij. Dit geeft input voor een opzet van een zo volledig mogelijke invulling van je traject. Tijdens de afspraken wordt jouw traject besproken en bijgestuurd.

Stap 3: start 12 dagen challenge

Dankzij goede voorbereiding kan je beginnen aan je succesvolle persoonlijke traject. Dit is het moment!

Stap 4: succes!

Je zal merken dat het een succes voor je is. Je zal anders in het leven gaan staan zonder als persoon te veranderen. Je wordt krachtiger in het moment.

Stap 5: inventarisatie

Samen met lifecoach Jasper van MotiFactor kijk je terug op je succesvolle verandering van je leefstijl. In een sessie kijken jullie naar de toekomst.

Stap 6: klaar voor de toekomst

Je hebt een nieuwe leefstijl, maar extra hulp is altijd welkom. Daarom kan je kiezen voor MotiFactor Club, een betaalbare persoonlijke manier van coaching. Dit is de manier om je nieuwe leefstijl vast te houden.

Een van de succes programma's: 12 dagen afval challenge:

 

"Afvallen gaat niet alleen over minder eten, maar vraag om  een holistische benadering. Het draait om een verandering in eetgewoonten, actieve levensstijl en mindfulness. Dit trio vormt de sleutel tot duurzaam succes.

Ontdek het verschil door bewust te eten, regelmatig te bewegen en je bewust te zijn van je welzijn. Met persoonlijke begeleiding wordt deze reis niet alleen effectief, maar ook ondersteunend.

Samen creëren we een gezonde levensstijl die je niet alleen helpt af te vallen, maar ook helpt om te voorkomen dat de kilo's weer terugkomen."

Jasper Mulder  - eigenaar MotiFactor - bedenker 12 dagen challenge

Ik ben Jasper.

 

 

"Het is niet de situatie die bepaald hoe je ermee omgaat, maar het is jouw keuze hoe je met de situatie omgaat."

 

Jasper Mulder, MotiFactor Lifecoach

 

 

De meeste klanten omschrijven me als een betrokken lifecoach. Daar ben ik heel trots op. Want persoonlijk contact en betrokkenheid zijn de pijlers onder mijn methode.

Ik ben overtuigt van de kracht van innerlijke motivatie, beweging en een gebalanceerde geest. In de praktijk maakt dit ieder traject met iedere klant weer anders. Geweldig om mee te maken.

Alle trajecten worden samen met de deelnemer gemaakt. Dit is omdat duidelijke doelen en structuur voor succes zorgen. En het werkt! Mijn dag is goed als ik weer een appje van een klant krijg die een persoonlijke succes heeft behaald.

Kom vandaag in actie!

Verander je leven.

Jouw voucher van

€ 100,- is € 300,- waard

De beste deal!

De eerste maand is altijd het intensiefst, zoals voorbereiden, bespreken en persoonlijk afstemmen. Je betaalt slechts € 197,- in plaats van € 497 voor de eerste maand. De voucher van € 100,- wordt zo maar liefst € 300,- waard!

Daar zit alles in om een goede start te kunnen garanderen:

 • Inschrijfgeld voor de MotiFactor Club
 • De eerste maand lidmaatschap á € 25,-*
 • Direct toegang tot je MotiFactor Club portaal en – als nodig – de MotiFactor App
 • Twee gesprekken op de MotiFactor Praktijk om je persoonlijke traject af te stemmen
 • Geld terug garantie na het eerste persoonlijke traject gesprek
 • 24/7 WhatsApp ondersteuning
 • 24/7 Telefonische ondersteuning, wel op basis van fair use
 • Standaard tot 15% korting op gespreken in je traject.

Het aanpakken van een verbetering in je leven was nog nooit zó binnen handbereik! 

*na de eerste maand betaal je een vast maandbedrag van € 25,- tot wederopzegging.

Ja, ik ga starten

GARANTIE

Als je niet tevreden bent na de voorbereiding dan kan je alsnog stoppen met het programma. Dit moet je aangegeven in het laatste coachgesprek voordat de eerste maand voorbij is.