Chat with us, powered by LiveChat

Off grid cabin - Schotland

 

HUISJE TE HUUR

De ultieme manier van genieten in de natuur

 

Boek nu deze ervaring

Te huur: een unieke ervaring. Geniet van de rust en ruimte van Schotland in onze off grid cabin.

Koken doe je op een open vuur, het water verwarm je via een houtkachel en de elektriciteit komt van zonnepanelen. Lees onder de foto's meer over ons huisje in de natuur.

 

Kosten:
Reserveringkosten per boeking € 85,-
Per nacht € 100,- minimaal twee nachten en maximaal 2 personen.

Een met de natuur

Aan de rand van een Schots bos in het plaatsje Inchmarlo staat de cabin van MotiFactor. Er is plek voor twee mensen die van het buitenleven houden. 

Het huisje zelf is een oude zeecontainer die nu ruimte biedt aan een bed, een zithoek en een houtkachel. 

In de buurt staan een paar banken en is de vuurplaats. Daarnaast staat de overdekte open keuken met warm water en een eettafel.

Naast de cabin, uit het zicht, kan je makkelijk je auto parkeren.

De cabine ligt afgelegen en enkel de eigenaren komen heel af en toe langs om verderop in het bos te werken of de honden uit te laten. 

De dagen breng je door met de zorg voor eten en warmte, tussendoor lees je in de hangmat een boek of ga  je op ontdekkingstocht in de buurt. Uiteraard zijn er genoeg wandelingen en mooie plekken in de buurt.

Off grid - hoe werkt dat?

De cabine is compleet off grid. Er is geen aansluiting op bestaande netwerken. Wifi is niet aanwezig, de dekking van mobiel internet is wel heel goed. In de keuken en bij het bed zijn usb-aansluitingen, daarmee kan je telefoons en bijv. een fotocamera prima opladen. 

Het water komt uit een natuurlijke bron, hogerop de heuvel. Voor het douchen en afwassen kan je het verwarmen via een speciale houtkachel.

Koken doe je boven het open vuur. Achter de keuken en elders op het terrein is genoeg brandhout aanwezig. Natuurlijk mag je het ook zelf hakken.

Als de avond te fris wordt, dan is het goed toeven in de geïsoleerde cabin. Ook daar is een kachel die voor heerlijke warmte zorgt. 

Off grid leven kost tijd maar levert rust en ruimte op, in hoofd en lichaam. Het is een manier om echt even helemaal weg te zijn en dat op minder dan een paar uur reizen van Amsterdam. 

Boek direct en ga naar Schotland

De cabine is te huur. Bij de prijs is inbegrepen: het verblijf, het beddengoed, handdoeken, elektriciteit, water, eventuele belastingen en het gebruik van het hout.

Niet inbegrepen: de reis naar de locatie van de cabin (in de buurt stopt een bus!) en andere kosten die niets te maken hebben met bovengenoemde zaken.

Het is ook mogelijk om deze cabin te huren inclusief begeleider door Jasper. In overleg maakt hij een programma voor de bezoekers. Denk hierbij aan excursies, workshops, wandelingen en andere fijne dingen om de omgeving, de natuur en misschien ook wel jezelf te ontdekken.