DieetBewegen Online

Wil jij je beter voelen? Fitter, vrolijker, actiever en aantrekkelijker?

Blijf jezelf, verander je leefstijl. Wij ondersteunen jou!

 

Wat is DieetBewegen Online en wat kan ik ermee?

DieetBewegen is een Life Change. Bewegen zorgt dat je weer lekker in je vel zit. Maar discipline is iets waar veel mensen mee worstelen. Wij hebben een speciaal programma ontwikkelt waarbij we jou ondersteunen tijdens 9 weken om je leefstijl te veranderen. Je wordt weer fit en energiek. En zeker nu is het belangrijk om je weerstand te vergroten. Daarom hebben wij een RIVM-proof programma DieetBewegen Online!

Klik hier en ga meteen aan de slag

Waarom zou ik het doen?

Omdat het makkelijk is

Omdat het betaalbaar is

Omdat jij controle hebt

"Ik ben 6 weken geleden begonnen met het programma van MotiFactor. Wat mij zo aansprak is het overleg wat er steeds is. Er wordt vaak geappt met de vraag of alles goed gaat. Als je vragen zelf hebt krijg je heel snel antwoord. Je begint met een basisprogramma maar het kan ten alle tijden worden aangepast aan iets wat beter bij je past. Zowel het dieet als de oefeningen.

De mensen van MotiFactor zijn zo gemotiveerd en hebben zoveel plezier in hun werk dat je er in meegezogen wordt zelfs als je in de put zit omdat het even niet gaat zoals je zo willen. Ik ben erg blij dat ik ze heb gevonden in mijn strijd tegen de kilo's."

Testimonial
Karin Boog, deelnemer

Zet de eerste stap...

Vraag vrijblijvend om meer informatie over DieetBewegen Online en zet de eerste stap naar een fitter en vrolijker leven.

Klik hier voor meer informatie

Voor wie is het programma DieetBewegen Online?

- Voor jou, als je iets aan je conditie wilt doen

- Voor jou, als je gezonder wilt eten

- Voor jou, als je wilt afvallen

Deelname aan het programma DieetBewegen Online helpt om:

- Fit te worden / blijven

- Om gewicht kwijt te raken

- Om je mentale weerbaarheid te vergroten.

Het programma DieetBewegen Online is een 9 weeks programma en bestaat uit een aantal onderdelen, die speciaal op jouw doel zijn uitgezocht:

- lichaamsoefeningen

- voedingstips

- mediatie oefeningen

- leefstijl coaching

- app om je voortgang te monitoren

- negen online workshops met de DieetBewegen thema’s:

1. mentaal & motivatie,

2. bewegen & vitaal

3. voeding & gezondheid

Terwijl jij aan de slag gaat nemen wij regelmatig contact met je op om te kijken of het goed gaat. Tegelijk checken we of de oefeningen voldoen aan je verwachtingen. En zo nodig passen we ze aan. De oefeningen zijn te doen zonder hulpmiddelen, al is een trainingsmatje of yogamatje wel handig. Na negen weken stop het programma vanzelf, tenzij jij nadrukkelijk aangeeft dat je verder wilt met onze begeleiding.

Klik hier en ga meteen aan de slag

Locatie

Je kunt de oefeningen zelfstandig thuis en buiten in de vrije natuur doen.

Trainer

Tijdens de 9 weken wordt je door Jasper Mulder online begeleid.

Jasper begeleidt al 20 jaar met veel bevlogenheid mensen in het hanteren van een gezondere levensstijl. De theoretische basis hiervoor heeft hij gelegd in de opleiding tot fysiotherapeut, als gediplomeerd sportdocent, als voedingsdeskundige en tijdens cursussen over aandachtgerichte cognitieve gedragstherapie.

Je investering

Investeer in jezelf! Geef jezelf wel de tijd van minimaal 9 weken. De kosten voor onze ondersteuning bedraagt 225 euro inclusief btw.

Schrijf je nu in
Garantie en disclaimer
MotiFactor staat garant voor goede dienstverlening en deze wordt zoveel mogelijk afgestemd op jouw situatie. MotiFactor is niet aansprakelijk voor gezondheidsproblemen, ongelukken, blessures of andere ongemakken die onverhoopt tijdens of na de training ontstaat.