Om direct een misverstand uit de wereld te helpen: bewegen staat niet gelijk aan fanatiek sporten. Laat je dus niet afschrikken. Want wij zien bewegen niet als doel maar als middel om weer lekker in je vel te zitten.

Een paar pondjes te veel, futloos, weinig energie. We kennen het. Als je lichamelijk niet fit bent dan zit je waarschijnlijk ook mentaal niet lekker in je vel. Daar kan je iets aan doen. Wat? MotiFactor helpt bij de zoektocht naar de mogelijkheden.

Wij sporten veel met onze klanten. Het niveau verschilt enorm. Soms lopen we een rondje in een park en praten over dagelijkse zorgen en uitdagingen. Op andere momenten rennen we ons in het zweet door de duinen. Of maken we schema’s om echt gewicht kwijt te raken. Altijd staat voor ons een vraag centraal: wat wil en kan jij? Je mag van ons best een marathon lopen maar regelmatig een boswandeling kan ook wonderen verrichten. Ons advies: leg de lat niet te hoog.

Bewegen is niet alleen goed om lichamelijk fit te worden: je maakt ook een anti-stress hormoon aan. Dit vergroot je mentale weerbaarheid. Meer uitleg geven we tijdens groepstrainingen in een besloten, compacte zetting. We gaan dan ook dieper in op betaalbare, gezonde voeding (link naar artikel voeding) die je helpt om weer energiek te worden.

Dieetbewegen

Dieetbewegen is een programma van acht weken. In deze tijd organiseren we vier centrale sessies. Tijdens de ontspannen bijeenkomsten op een prachtige locatie gaat MotiFactor samen met jou op zoek naar jouw wensen en mogelijkheden. Je gaat aan de slag met vragen als: doe ik wat ik wil doen in mijn leven? Wat maakt me gelukkig?

Ook leren we je de basisbeginselen van mediteren. Dit kan je helpen om dicht bij jezelf te komen en te blijven. We geven uitleg over voeding en voedsel. Samen bereiden we een heerlijk, gezonde en betaalbare lunch. Dit is leerzaam maar vooral ook heel erg gezellig. En we gaan bewegen. Ieder op zijn eigen niveau, maar wel lekker actief en buiten.

Tussen de sessies door denk je thuis na over de vragen die voorliggen. Je gaat bewegen. Als het nodig is kan je advies krijgen van de coaches van MotiFactor. Na acht weken ben je klaar voor je nieuwe leven: fit en energiek! En dat allemaal voor een vast bedrag.

Ontdek wat we voor je kunnen doen, vul de quickscan in.


Wil je meer weten? Wij komen graag met je in contact. Laat hier onder je gegevens achter. Dank!

Informatie

Wil je meer informatie? Vraag deze geheel vrijblijvend aan.

DIT IS WAT WE DOEN

Coaching

Wij helpen klanten om in beweging te komen. In groepsverband of individueel. Via intensieve begeleiding met aandacht voor iedereen persoonlijk.

Schema's

Wij maken schema's voor allerlei activiteiten. Jij hebt de ambitie, wij regelen de begeleiding naar jouw doel. Want wij geloven dat iedereen in beweging kan komen.

Lekker gezond eten

Goed gezond eten. Wij weten dat het kan tegen een redelijke prijs. Het is echt niet zo dat gezond eten duur moet zijn. Wij hebben de kennis en de recepten.

Avonturen

Wij zijn in voor ieder avontuur. Heeft u plannen of ideeën? Wij denken graag mee als het maar gaat om eten en bewegen op een gezonde en verantwoordelijke manier.

Mentale fitheid

Wij geloven in de balans tussen geest en lichaam. Bewegen helpt om energiek en fit te worden. Maar aandacht voor je eigen mentale gezondheid versterkt het resultaat van meer bewegen.

Teambuilding

Wij werken graag met teams van bedrijven of instellingen. Om de samenwerking te verbeteren via bewegen en aandacht aan de mentale fitheid van de teamleden. Want samen sta je sterker.