Dieetbewegen voor bedrijven


Fitte medewerkers zitten goed in hun vel en doen hun werk beter. Wij vinden het normaal dat een organisatie helpt om de vitaliteit van medewerkers te vergroten. Zeker als ze hun werk vooral zittend uitvoeren. Dan komen er snel een paar pondjes te veel aan. Door de leefstijl te veranderen kan dit aangepakt worden.

MotiFactor organiseert groeptrainingen voor teams. In vier sessies komen verschillende onderdelen aan bod: bewegen, voeding, mentale fitheid en aandacht voor jezelf. In een veilige omgeving krijgt iedereen persoonlijke aandacht om haar of zijn leefstijl te veranderen. We hanteren hierbij een vriendelijke, respectvolle maar wel gedisciplineerde stijl van coaching. Aan het eind van de training kennen de medewerkers zichzelf én elkaar beter. Hierdoor wordt de groep sterker als team, ook omdat de individuele schakels sterker zijn geworden.

Tijdens de voorbereidingen op de training brengen we de individuele wensen in kaart. Die leggen we naast de ideeën van de leidinggevenden en daar passen we het programma op aan. Zo kunnen we ook na de vier basistrainingen meekijken in het bedrijf om te zien of daar op een andere manier gewerkt kan worden om iedereen vitaal en fit te houden.

 

Aanmelden

DIT IS WAT WE DOEN

Coaching

Wij helpen klanten om in beweging te komen. In groepsverband of individueel. Via intensieve begeleiding met persoonlijke aandacht.

Ontdek het!

Schema's

Wij maken schema's voor allerlei activiteiten. Jij hebt de ambitie, wij begeleiden je naar jouw doel. Wij geloven dat je het kan.

Kom in beweging!

Lekker gezond eten

Goed gezond eten. Wij weten dat het kan tegen een redelijke prijs. Het is echt niet zo dat gezond eten duur moet zijn. Wij hebben de kennis en de recepten.

Avonturen

Wij zijn in voor ieder avontuur. Heeft u plannen of ideeën? Wij denken graag mee als het maar gaat om eten en bewegen op een gezonde en verantwoordelijke manier.

Mentale fitheid

Wij geloven in de balans tussen geest en lichaam. Bewegen helpt om energiek en fit te worden. Maar aandacht voor je eigen mentale gezondheid versterkt het resultaat van meer bewegen.

Teambuilding

Wij werken graag met teams van bedrijven of instellingen. Om de samenwerking te verbeteren via bewegen en aandacht aan de mentale fitheid van de teamleden. Want samen sta je sterker.