Chat with us, powered by LiveChat

Life Coaching Try-out

Bewust een verandering inzetten geeft je meer geluk. Het volhouden van deze verandering is een bewuste keuze! Laten we opzoek gaan naar wat JIJ wil veranderen!


Prijs € 75,- 

Niet goed geld terug garantie. 

Let op: er zijn slechts 10 plekken beschikbaar!

Wat gaat er gebeuren?

Niemand is gelijk. Toch lijkt het erop dat we tegen dezelfde "problemen" aanlopen. Dat is de reden dat standaard programma's niet altijd helpen. 

Mijn manier van Lifecoaching is er dan ook op gericht om te zoeken naar wat voor jou echt helpt. Door de drie gebieden, beweging, voeding en motivatie, samen met jouw te onderzoeken komen jij tot jouw unieke bewuste veranderingsplan. Het ontdekken van waar je nog niet in een balans bent heeft tijd nodig. Er zijn veel factoren die hier invloed hebben. 

Deze kennismaking duurt 14 dagen. Het geeft een globaal inzicht hoe de Lifecoach programma's van MotiFactor werken. Aan het einde van de 14 dagen bespreken we wat voor jou het beste is om mee door te gaan. Op welke manier dan ook!

Om daar achter te komen is het moment om je aan te melden. Na alles ingevuld te hebben krijg je toegang tot twee producten:

  1. Life Coaching Try-out: je programma
  2. Life Coaching Try-out: je Lifecoach planner

Je kan direct starten! Op het moment dat je bent aangemeld stuur ik je een code voor de QuickScan op. Dan kunnen we tijdens onze eerste afspraak al een goed begin maken waar je naar toe wil met jouw verandering.

Om het echt te ontdekken: Meld je nu aan! Met de "niet goed geld terug" garantie is het echt heel makkelijk om kennis te maken.

Ik kijker naar uit om je te mogen ontmoeten!

Tot snel, Jasper Lifecoach MotiFactor

Checkout Service provided by Linktopay.eu