Jasper Mulder

 

Al 20 jaar begeleid ik met veel bevlogenheid mensen in het hanteren van een gezondere levensstijl.

De theoretische basis hiervoor heb ik gelegd in mijn opleiding tot fysiotherapeut, als gediplomeerd sportdocent, als voedingsdeskundige en tijdens cursussen over aandachtsgerichte cognitieve gedragstherapie.

MotiFactor Coach
De voldoening uit mijn vak ervaar ik vooral als het lukt dat mensen daadwerkelijk de lifestyle verandering inzetten die ze voor ogen hebben. Uitspraken als : “Het lukt mij toch niet” “Het heeft geen zin”, “Maar ik heb alles al geprobeerd” maken de echte personal trainer in mij los. Ik ga bij mensen op zoek naar hun hulpvraag. Die gaat vaak niet alleen om afvallen, fitter of strakker worden, maar ook (of vooral) om het zich beter voelen.

Persoonlijke aanpak
Wat ik belangrijk vind is dat mijn klanten zichzelf blijven waarderen en vooral blij zijn met de weg die zij zijn ingeslagen. Mensen moeten in mij een partner vinden die ze respecteert, maar ze wel over het randje van hun eigen bekende grenzen helpt. Ik ga dan ook op zoek wat mensen intrinsiek motiveert, welke beperkingen zij ervaren en we kijken samen op welke manier die beperkingen kunnen minimaliseren. In mijn aanpak ben ik respectvol, persoonlijk en gedisciplineerd.Tijdens personal training bouw je vaak aan een langdurig partnerschap en vertrouwensband.

Waarom MotiFactor?
In 2017 ben ik een samenwerking aangegaan met Benita van Lawick van Veilig in Beweging Komen. Gezamenlijk hebben wij de producten Dieet Bewegen en Bewegen als een god in Frankrijk ontwikkeld. Hierbij richten wij ons juist op de opstart van een levensstijl verandering die je vervolgens zelf kunt voortzetten, of kunt verdiepen met behulp een personal trainer.

Wat wil jij bereiken?
Belangrijk onderdeel van de motivatie is dat je er een doel aan stelt. Iets wat je heel graag anders zou willen zien en dat bereiken. Afvallen, je beter in je vel voelen, minder gestresst zijn zijn veel gehoorde doelstellingen van klanten.
Hoe dan ook, het gaat om de juiste balans vinden tussen lichaam en geest. MotiFactor stimuleert deze balans door te begeleiden in Beweging, Voeding en Motivatie.

Neem contact met me op