Chat with us, powered by LiveChat

Life Coaching Start-Up

Wil jij je beter voelen? Fitter, vrolijker, actiever en aantrekkelijker?

Blijf jezelf, verander je levenswijze. Wij ondersteunen jou!

 

Wat is Life Coaching Start-up en wat kan ik ermee?

Iedereen heeft het wel eens lastig met de motivatie. Het beginnen aan iets is over het algemeen niet moeilijk. Het vol houden is een ander verhaal. Wij hebben een speciaal programma ontwikkelt waarbij we jou ondersteunen  tijdens 3 maanden om je mentaal sterker te maken zodat je jouw doel gaat halen. Je wordt weer fit en energiek. En zeker nu is het belangrijk om je weerstand te vergroten. Daarom hebben wij een online programma mét persoonlijke coaching: Life Coaching Start-up!

Klik hier en ga meteen aan de slag

Waarom zou ik het doen?

Omdat het makkelijk is

Omdat het betaalbaar is

Omdat jij controle hebt

"Ik ben 6 weken geleden begonnen met het programma van MotiFactor. Wat mij zo aansprak is het overleg wat er steeds is. Er wordt vaak geappt met de vraag of alles goed gaat. Als je vragen zelf hebt krijg je heel snel antwoord. Je begint met een basisprogramma maar het kan ten alle tijden worden aangepast aan iets wat beter bij je past. Zowel het dieet als de oefeningen.

De mensen van MotiFactor zijn zo gemotiveerd en hebben zoveel plezier in hun werk dat je er in meegezogen wordt zelfs als je in de put zit omdat het even niet gaat zoals je zo willen. Ik ben erg blij dat ik ze heb gevonden in mijn strijd tegen de kilo's."

Testimonial
Karin Boog, deelnemer

Zet de eerste stap...

Vraag vrijblijvend om meer informatie over Life Coaching Start-up en zet de eerste stap naar een fitter en vrolijker leven.

Klik hier voor meer informatie

Voor wie is het programma Life Coaching Start-up?

 

- Voor jou, als je iets aan je conditie wilt doen

- Voor jou, als je wilt afvallen

- Voor jou, als je beter wil omgaan met stress

Deelname aan het programma Life Coaching Start-up maakt je mentaal sterker waardoor je jouw doel gaat halen!

- Je wordt én blijft fit!

- Je raakt de kilo's kwijt!

- Je vergroot je mentale weerbaarheid!

Het programma Life Coaching Start-up is een 12 weeks programma en bestaat uit een aantal onderdelen, die speciaal op jouw doel zijn uitgezocht:

- lichaamsoefeningen

- voedingstips

- mediatie oefeningen

- life coaching

- app om je voortgang te monitoren

- negen online workshops met de DieetBewegen thema’s:

1. mentaal & motivatie

2. bewegen & vitaal

3. voeding & gezondheid

Terwijl jij aan de slag gaat nemen wij regelmatig contact met je op om te kijken of het goed gaat. Tegelijk checken we of de oefeningen voldoen aan je verwachtingen. En zo nodig passen we ze aan. De oefeningen zijn te doen zonder hulpmiddelen, al is een trainingsmatje of yogamatje wel handig. Na negen weken stop het programma vanzelf, tenzij jij nadrukkelijk aangeeft dat je verder wilt met onze begeleiding.

Klik hier en ga meteen aan de slag

Locatie

Je kunt de oefeningen zelfstandig thuis en buiten in de vrije natuur doen.

Trainer

Tijdens de 3 maanden word je door Jasper Mulder online begeleid.

Jasper begeleidt al 20 jaar met veel bevlogenheid mensen in het hanteren van een gezondere levensstijl. De theoretische basis hiervoor heeft hij gelegd in de opleiding tot fysiotherapeut, als gediplomeerd sportdocent, als voedingsdeskundige en tijdens cursussen over aandachtgerichte cognitieve gedragstherapie.

Je investering

Investeer in jezelf! Geef jezelf wel de tijd van minimaal 12 weken. De kosten voor onze ondersteuning bedragen 225 euro.

Schrijf je nu in
Garantie en disclaimer
MotiFactor staat garant voor goede dienstverlening en deze wordt zoveel mogelijk afgestemd op jouw situatie. MotiFactor is niet aansprakelijk voor gezondheidsproblemen, ongelukken, blessures of andere ongemakken die onverhoopt tijdens of na de training ontstaat.