Mindfulness voor bedrijven


Sterkte teams maken sterke bedrijven. En fitte en energieke medewerkers maken sterke teams. Dit ontstaat niet vanzelf. Medewerkers moeten zichzelf aandacht geven, ze moeten ruimte krijgen om te reflecteren en zich te ontplooien. Dit vergroot het werkplezier, voorkomt burn-outs en verlaagt het ziekteverzuim.

MotiFactor organiseert trainingen voor teams waarbij medewerkers eerst naar zichzelf leren kijken. Waar liggen hun ambities en valkuilen? Waar ligt hun passie? Waar worden ze enthousiast van en waarom? Deze innerlijke zoektocht gaat niet over werk alleen, maar een medewerker die zichzelf ziet en kent, levert beter werk. Dat is onze overtuiging. Als medewerkers weten wie ze zijn en wat ze willen, groeit de ruimte voor de aandacht voor het team en de collega’s.

De trainingen van MotiFactor worden in overleg met de opdrachtgever gepland en opgetuigd. Het programma bestaat uit informatie, beweging, meditatie en gesprekken. Hierbij sluiten we aan op de behoefte van de deelnemers én uw organisatie.

De sleutelwoorden van ons groepsprogramma Mindful beweegen zijn bewustwording, weerbaarheid, vertrouwen, werkdruk omlaag, positieve houding en gedrag, veerkracht en vitaliteit.

 

Informatie

Wil je meer informatie? Vraag deze geheel vrijblijvend aan.

DIT IS WAT WE DOEN

Coaching

Wij helpen klanten om in beweging te komen. In groepsverband of individueel. Via intensieve begeleiding met persoonlijke aandacht.

Ontdek het!

Schema's

Wij maken schema's voor allerlei activiteiten. Jij hebt de ambitie, wij begeleiden je naar jouw doel. Wij geloven dat je het kan.

Kom in beweging!

Lekker gezond eten

Goed gezond eten. Wij weten dat het kan tegen een redelijke prijs. Het is echt niet zo dat gezond eten duur moet zijn. Wij hebben de kennis en de recepten.

Avonturen

Wij zijn in voor ieder avontuur. Heeft u plannen of ideeën? Wij denken graag mee als het maar gaat om eten en bewegen op een gezonde en verantwoordelijke manier.

Mentale fitheid

Wij geloven in de balans tussen geest en lichaam. Bewegen helpt om energiek en fit te worden. Maar aandacht voor je eigen mentale gezondheid versterkt het resultaat van meer bewegen.

Teambuilding

Wij werken graag met teams van bedrijven of instellingen. Om de samenwerking te verbeteren via bewegen en aandacht aan de mentale fitheid van de teamleden. Want samen sta je sterker.