Mindfulness


De energie is weg. Je voelt je futloos. Het werk en/of studie neemt de overhand. Je moet nog boodschappen doen, achterstallige administratie wegwerken, klusjes in huis doen en eigenlijk heeft de badkamer een schoonmaakbeurt nodig. De agenda loopt vol, tijd voor ontspanning ontbreekt.

Je leeft in een drukke tijd. Altijd is er iets. Het is lastig om je staande te houden terwijl zoveel moet. Stress neemt de overhand. Een burn-out ligt op de loer. Het is tijd om orde op zaken te stellen.

Als je mentaal fit bent, kan je de strijd vol energie aan. Opeens lijkt het allemaal best goed te doen. Er komt plaats voor persoonlijke groei. Je kan met de stress omgaan en tegenslagen beter verwerken.

Wij kunnen helpen om weer mentaal fit te worden. Wij helpen om de strijd te winnen tegen futloosheid en stress. Dit doen we tijdens vier trainingen in een kleine, besloten groep. Je krijgt handvatten om fit te worden in je hoofd. Tussen de trainingen door heb je contact met je eigen coach. Het einddoel is dat je weer energiek en vrolijk in het leven staat.

Ontdek wat wij voor je kunnen doen door de quickscan in te vullen.

 

Informatie

Wil je meer informatie? Vraag deze geheel vrijblijvend aan.

DIT IS WAT WE DOEN

Coaching

Wij helpen klanten om in beweging te komen. In groepsverband of individueel. Via intensieve begeleiding met aandacht voor iedereen persoonlijk.

Schema's

Wij maken schema's voor allerlei activiteiten. Jij hebt de ambitie, wij regelen de begeleiding naar jouw doel. Want wij geloven dat iedereen in beweging kan komen.

Lekker gezond eten

Goed gezond eten. Wij weten dat het kan tegen een redelijke prijs. Het is echt niet zo dat gezond eten duur moet zijn. Wij hebben de kennis en de recepten.

Avonturen

Wij zijn in voor ieder avontuur. Heeft u plannen of ideeën? Wij denken graag mee als het maar gaat om eten en bewegen op een gezonde en verantwoordelijke manier.

Mentale fitheid

Wij geloven in de balans tussen geest en lichaam. Bewegen helpt om energiek en fit te worden. Maar aandacht voor je eigen mentale gezondheid versterkt het resultaat van meer bewegen.

Teambuilding

Wij werken graag met teams van bedrijven of instellingen. Om de samenwerking te verbeteren via bewegen en aandacht aan de mentale fitheid van de teamleden. Want samen sta je sterker.