Persoonlijke training


Een extra steuntje in de rug om aan de slag te gaan en aan de slag te blijven. Dat bieden onze personal trainers. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of weer lekker in je vel wilt zitten. Iedereen groeit door persoonlijke aandacht. Onze stijl van trainen en coachen is vriendelijk, respectvol en zeer gedisciplineerd. Jouw doel en wensen staan centraal, maar die grenzen willen we samen verleggen. Soms tijdens intensieve trainingen maar het kan ook als wandelmaatje, het ligt aan jouw ambities.

Voor de duidelijkheid: een personal trainer is geen wondermiddel. De verandering begint bij jou én die verandering doe je op jouw manier. En wat is jouw manier? Dat ga je ontdekken. Wij begeleiden je hierbij, onder meer tijdens de vijf stappen die je zet richting een nieuwe leefstijl:

Stap 1:

Wat wil je veranderen? Breng in kaart wat je aan je leefstijl wilt aanpassen om vitaler en fitter te worden. Deze eerste stap zet je door onze quickscan in te vullen.

Stap 2:

Planning is alles. Zet op een rij welke doelen je wilt bereiken en hoe je tot die doelen komt. Wij helpen je hierbij, onder meer door samen met jou programma’s en schema’s te maken.

Stap 3:

Begin vandaag! Je moet de eerste stap toch zetten, stel het niet uit. Doe de quickscan, een belangrijk begin en het kost niet veel moeite.

Stap 4:

Je moet je bewust worden van het nieuwe patroon in je leven. Daarna ga je ervaring op doen en tot slot zit je nieuwe leefstijl je als gegoten.

Stap 5:

Het hele proces richting een nieuwe leefstijl kost tijd. Het gaat met vallen en opstaan. Verandering heeft tijd en aandacht nodig. Geef jezelf die tijd. Wij staan je ook mentaal bij via mindfulness.

 

Informatie

Wil je meer informatie? Vraag deze geheel vrijblijvend aan.

DIT IS WAT WE DOEN

Coaching

Wij helpen klanten om in beweging te komen. In groepsverband of individueel. Via intensieve begeleiding met aandacht voor iedereen persoonlijk.

Schema's

Wij maken schema's voor allerlei activiteiten. Jij hebt de ambitie, wij regelen de begeleiding naar jouw doel. Want wij geloven dat iedereen in beweging kan komen.

Lekker gezond eten

Goed gezond eten. Wij weten dat het kan tegen een redelijke prijs. Het is echt niet zo dat gezond eten duur moet zijn. Wij hebben de kennis en de recepten.

Avonturen

Wij zijn in voor ieder avontuur. Heeft u plannen of ideeën? Wij denken graag mee als het maar gaat om eten en bewegen op een gezonde en verantwoordelijke manier.

Mentale fitheid

Wij geloven in de balans tussen geest en lichaam. Bewegen helpt om energiek en fit te worden. Maar aandacht voor je eigen mentale gezondheid versterkt het resultaat van meer bewegen.

Teambuilding

Wij werken graag met teams van bedrijven of instellingen. Om de samenwerking te verbeteren via bewegen en aandacht aan de mentale fitheid van de teamleden. Want samen sta je sterker.