Bewegen zorgt dat je weer lekker in je vel zit. Wij hebben een speciaal programma ontwikkelt om weer fit en energiek te worden. Wij helpen je op gang en binnen een paar weken ben je een ander mens.

Lees verder

We maken loopschema's, van trainingen voor een 10 km-loop tot ontspannen wandelen of een ander doel. Laat je ambitie weten, wij denken mee. Ons motto: het gaat om het bewegen, op welke manier dan ook.

Lees verder

Soms lijkt het wel een modeterm: mindfulness. Voor ons maakt dat niet uit. Wij merken aan onze klanten dat ze fitter worden door ook mentaal aan zichzelf te werken. Wij weten hoe dat moet.

Lees verder

Geen idee is ons te gek. We organiseren regelmatig activiteiten om teams beter te maken. Of het nou gaat om een georganiseerde wandeling in Nederland of een beklimming van de Mont Blanc of welk ander idee dan ook.

Lees verder

Wij vertellen een verhaal. Over bewegen, over voeding, over energiek en fit leven. Wij hebben ideeën, we gaan op pad met onze klanten. We durven buiten de gebaande paden te denken en doen. Volg ons verhaal.

Lees verder

Een onderdeel van onze programma's waar we trots op zijn. We gaan met klanten, onder leiding van een ervaren berggids, toerskiën. Het levert avontuur en voldoening op, na iedere tocht genieten we van lokale heerlijkheden.

Lees verder

We hebben toegang tot een unieke plek in Schotland. Vanuit ons authentieke huis ontdekken we samen met jou de natuur in de omgeving. Naast deze sportieve activiteiten maken we kennis met lokale gezonde producten.

Lees verder

Gezond en lekker eten hoeft niet duur te zijn. Wij weten hoe voeding kan helpen om weer energie te krijgen. Wij hebben de recepten en kennis om gezond en goedkoop te koken. Zo moeilijk is het niet.

Lees verder

Wij weten dat het niet makkelijk is om in beweging te komen. Dat maken we dagelijks mee bij nieuwe klanten. En soms is een schema via email niet genoeg. Daarom hebben we trainers die voor jou persoonlijk klaar staan om te helpen.

Lees verder

DIT IS WAT WE DOEN

Coaching

Wij helpen klanten om in beweging te komen. In groepsverband of individueel. Via intensieve begeleiding met aandacht voor iedereen persoonlijk.

Schema's

Wij maken schema's voor allerlei activiteiten. Jij hebt de ambitie, wij regelen de begeleiding naar jouw doel. Want wij geloven dat iedereen in beweging kan komen.

Lekker gezond eten

Goed gezond eten. Wij weten dat het kan tegen een redelijke prijs. Het is echt niet zo dat gezond eten duur moet zijn. Wij hebben de kennis en de recepten.

Avonturen

Wij zijn in voor ieder avontuur. Heeft u plannen of ideeën? Wij denken graag mee als het maar gaat om eten en bewegen op een gezonde en verantwoordelijke manier.

Mentale fitheid

Wij geloven in de balans tussen geest en lichaam. Bewegen helpt om energiek en fit te worden. Maar aandacht voor je eigen mentale gezondheid versterkt het resultaat van meer bewegen.

Teambuilding

Wij werken graag met teams van bedrijven of instellingen. Om de samenwerking te verbeteren via bewegen en aandacht aan de mentale fitheid van de teamleden. Want samen sta je sterker.