Via MotiFactor kan je op avontuur in Schotland. Op een uurtje vliegen van Schiphol land je op het vliegveld van Aberdeen. Een half uur rijden verderop word je alleen of samen met andere deelnemers ondergebracht in een knus Schots plattelands huis. In de omgeving is volop plek om te wandelen en tot rust te komen. MotiFactor kan de reis voor jou organiseren en een personal trainer meesturen. Het reisprogramma maken we samen met jou, maar we hebben wel een paar suggesties.

Wandelen

In de buurt van de accommodatie is volop plek om te wandelen. Een van onze favorieten is te voet naar de top van Scolty Hill. Bovenop staat een markante toren waarop je een spectaculair uitzicht hebt over de omgeving. We hebben op deze berg verschillende routes van normaal tot middelmatig. Je kan natuurlijk ook naar boven rennen…

Fietsen

Het gebied rond de accommodatie in Inchmarlo is zeer geschikt om te fietsen. Het is heuvelachtig, dus de kuitspieren komen voldoende aan hun trekken. Maar het gebied is nog niet extreem zwaar om te fietsen. Wel is het vinden van een goede route soms lastig, je wilt niet te veel over doorgaande wegen rijden. Fietspaden hebben ze hier niet, al zijn automobilisten wel gewend aan fietsers. Desgewenst regelen wij fietsen en zetten we mooie routes voor je uit.

Mindfulness

De rust en ruimte van het Schotse land bieden een unieke kans om helemaal tot jezelf te komen. Die aandacht voor jezelf maakt het mogelijk om ook geestelijk tot rust te komen. MotiFactor kan handvaten meegeven om zelf te mediteren en tot de kern van je innerlijke zelf te komen. Mocht je kiezen om een personal trainer mee te nemen, die kan je uitstekend begeleiden om locatie. Niet alleen met het bewegen maar ook met het vinden van rust en aandacht voor jezelf.

Lokaal eten

MotiFactor is gericht op fit en vitaal zijn, maar we staren ons niet blind op deze onderdelen van een goede leefstijl. We weten dat voeding daar ook een belangrijk onderdeel van is. We eten graag maar wel gezond en betaalbaar. Tijdens de reis naar Schotland gaan we op zoek naar lokale producten en gerechten die passen in een goede en gezellige leefstijl.

We maakten op Facebook een videoserie over Dieetbewegen Schotland:


Wil je meer weten? We komen graag met je in contact. Geheel vrijblijvend. Laat gerust je gegevens achter.

Informatie

Wil je meer informatie? Vraag deze geheel vrijblijvend aan.

DIT IS WAT WE DOEN

Coaching

Wij helpen klanten om in beweging te komen. In groepsverband of individueel. Via intensieve begeleiding met aandacht voor iedereen persoonlijk.

Schema's

Wij maken schema's voor allerlei activiteiten. Jij hebt de ambitie, wij regelen de begeleiding naar jouw doel. Want wij geloven dat iedereen in beweging kan komen.

Lekker gezond eten

Goed gezond eten. Wij weten dat het kan tegen een redelijke prijs. Het is echt niet zo dat gezond eten duur moet zijn. Wij hebben de kennis en de recepten.

Avonturen

Wij zijn in voor ieder avontuur. Heeft u plannen of ideeën? Wij denken graag mee als het maar gaat om eten en bewegen op een gezonde en verantwoordelijke manier.

Mentale fitheid

Wij geloven in de balans tussen geest en lichaam. Bewegen helpt om energiek en fit te worden. Maar aandacht voor je eigen mentale gezondheid versterkt het resultaat van meer bewegen.

Teambuilding

Wij werken graag met teams van bedrijven of instellingen. Om de samenwerking te verbeteren via bewegen en aandacht aan de mentale fitheid van de teamleden. Want samen sta je sterker.