Wij zijn voor alles in. Kom met uw idee of wens en MotiFactor werkt een programma op maat uit. Of wilt u liever een kant-en-klare oplossing? Dat kan ook.

We helpen bedrijven met het verbeteren van teamprestaties. Wij merken in de praktijk dat fitte en vitale medewerkers beter functioneren. Onze programma’s zijn gericht op het activeren van mensen en teams. Dat doen we via persoonlijke aandacht, meditatie, voeding en vooral bewegen. We zien in de praktijk dat juist de combinatie zorgt voor goede en blijvende resultaten.

Naast onze standaardprogramma’s Dieetbewegen voor bedrijven en Mindfulness voor bedrijven, maken we ook programma’s op maat. Dat is iedere keer weer een mooie uitdaging. Want we zijn voor alles in. Zo werken we voor een bedrijf aan een machtig avontuur richting de Mont Blanc. Alle teamleden gaan de komende maanden aan de slag, ze gaan bewegen en trainen. Natuurlijk zal niet iedereen de top halen. Dat is ook helemaal niet het doel. We willen mensen uitdagen op hun eigen niveau. Tenslotte met z’n allen richting Frankrijk en daar een mooie tijd samen beleven. Met aandacht voor beweging, voor goed en gezond eten en elkaar.  Bovendien stimuleren we iedere medewerker om ook aandacht aan zichzelf te geven. Want ook dat brengt het team verder. Krachtige mensen maken een sterk team.

Als u interesse heeft in een van onze specials voor bedrijven, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Informatie

Wil je meer informatie? Vraag deze geheel vrijblijvend aan.

DIT IS WAT WE DOEN

Coaching

Wij helpen klanten om in beweging te komen. In groepsverband of individueel. Via intensieve begeleiding met persoonlijke aandacht.

Ontdek het!

Schema's

Wij maken schema's voor allerlei activiteiten. Jij hebt de ambitie, wij begeleiden je naar jouw doel. Wij geloven dat je het kan.

Kom in beweging!

Lekker gezond eten

Goed gezond eten. Wij weten dat het kan tegen een redelijke prijs. Het is echt niet zo dat gezond eten duur moet zijn. Wij hebben de kennis en de recepten.

Avonturen

Wij zijn in voor ieder avontuur. Heeft u plannen of ideeën? Wij denken graag mee als het maar gaat om eten en bewegen op een gezonde en verantwoordelijke manier.

Mentale fitheid

Wij geloven in de balans tussen geest en lichaam. Bewegen helpt om energiek en fit te worden. Maar aandacht voor je eigen mentale gezondheid versterkt het resultaat van meer bewegen.

Teambuilding

Wij werken graag met teams van bedrijven of instellingen. Om de samenwerking te verbeteren via bewegen en aandacht aan de mentale fitheid van de teamleden. Want samen sta je sterker.