Chat with us, powered by LiveChat

Wat wil je gaan doen?

MotiFactor heeft verschillende programma's. Op individuele  niveau en in groepen. Of je nu via je bedrijf deelneemt of je inschrijft in een samengestelde groep of samen met een dierbare een programma volgt. Het is altijd persoonlijk!! Daarom ben je lid van de MotiFactor Club! Schrijf je hier in of vraag informatie aan voor de verschillende activiteiten. Om voordelig aan de activiteiten deel te kunnen nemen moet je lid zijn van de MotiFactor Club.

Bekijk hier onze geplande activiteiten

MotiFactor Club

Het maandabonnement met extra begeleiding door een Lifecoach, toegang tot de app voor bewegen en voeding en aantrekkelijke activiteiten.

€ 25,- per maand

MotiFactor Activiteiten

Regelmatig organiseren wij activiteiten voor MotiFactor Club leden en andere belangstellende. Leden hebben korting, dus word lid.

Kijk welke er zijn

 Lifecoach specials

Op maat gemaakte sessies, individueel en voor groepen. We hebben ook bewezen succesvolle programma's in Drenthe, Duitsland en Schotland. 

Vertel me de mogelijkheden!

 


 

 Weerbaarheid

Ons Weerbaarheid programma is een gebalanceerd programma waar online, offline, mindfulness, fysieke balans en persoonlijke groei samen komen. Neem na het lezen gerust contact met ons op.  

Download hier een concept programma

 Karakterweekend

Wil jij nu eindelijk eens weten waarom je jezelf alsmaar blijft stoten aan diezelfde steen? Waarom je iedere keer weer in die valkuil loopt? Terwijl je je nog zó had voorgenomen om dat niet te doen? En, wil jij ook weten wat je eraan kunt doen? 

Download hier de informatie