Wat vertellen mensen over MotiFactor en Jasper?

Lees hier de verhalen van oud deelnemers en deelnemers die nu lid zijn!


 

Andy Brees

Jasper and I did some crazy things in the late 90's, we started teaching inline skating together at SportCity which (mistakenly) led us to believe that we might do OK at skate-races. We ended up doing some adventure racing which are multiday endurance events using different methods of transport with a map to guide you to the checkpoints. You really get to know someone well when you are abseiling off a Scottish highlands mountain at 3 am with shorts on in 2 degrees centigrade. Jasper has always got your back. He often got us out of a sticky situation during these multi-day-with-no-sleep races with his cool head and Jasper logic. He doesn't claim to be academic, but he would survive far longer on a remote island, and be a lot happier than most of us. I know many coaches who "talk the talk", but struggle to "walk the walk", I know Jasper does both very well. That's why he always had to face the camera's after a race while I sloped off :-). 
The fact that he has been guiding groups in retreat-type situations now for 25 years (Jasper started the "Outdoor" department of SportCity Leiden) since our first summer camp in Morgins, Switzerland, says all you need to know. He does it very well and he absolutely loves doing it.
I can't wait to join him in his latest venture near Aberdeen, Scotland this spring. I am going to very much enjoy checking out the wildlife and breathing the clean, healthy Scottish air.

Andy founder at Brees consulting en deelnemer aan Schotland reis


 

Helen de Haan

Ik kan Jasper aan iedereen aanbevelen: als coach, als sparringpartner, of als deskundige is hij even ervaren maar vooral ook persoonlijk betrokken. Als Jasper zegt dat hij er voor je is, dan is kan je daar 100% op rekenen! Jasper is een coach die zijn beroep als roeping leeft, kan niet anders zeggen!!
 

Helen de Haan, Trainer & Coach for Resilience, Workplace Wellbeing & Mental Health, Career re-orientation


 

Robert Jan Stoop

Jasper begeleidt mij al jaren bij het behalen van mijn doelen. Op sportief vlak hielp hij mij bij het lopen van de marathon van New York onder de vier uur en het roeien van 100 kilometer op één dag. Maar ook bij een intensieve revalidatie na een ernstig verkeersongeluk hielp hij mij weer op de been. Jasper is een professional, maar vooral ook een hele fijne, positieve vent, waarmee je het beste in jezelf naar boven kunt halen.

Robert Jan Stoop  advocaat, mediator en sparringpartner


 

Florianna Luppino

 

Sinds 3 jaar hebben Jasper en ik samen verschillende projecten gedaan. Zo heeft hij mij geholpen met het bedenken en uitvoeren van mijn wintersportonderzoek. En ik heb hem geholpen om zijn product Motinductor (een hybride programma dat leefstijlverbetering beoogt) wetenschappelijk te toetsen. De resultaten bleken veelbelovend en succesvol! 
Onze gezamenlijke overtuiging was de basis voor deze samenwerking. Voor mij was het een zeer succesvolle samenwerking. Niet zozeer vanwege de resultaten (ja, ook natuurlijk) maar vooral door de inhoud. 
Jasper is een zeer creatief, ruimdenkend en genuanceerd persoon. Hij kan snel schakelen en de koppeling leggen tussen een idee, zaken die wel en niet uitvoerbaar zijn en dus de praktische uitvoering. 
Hij is gedreven, pragmatisch in zijn aanpak, gelijkwaardig en respectvol in de omgang. Ook heeft hij uitermate goed ontwikkelde sociale voelsprieten: hij weet precies waar iemands gevoelige snaar ligt, en hoe die te raken (of juist niet). Naast de uitgebreide inhoudelijke kennis over zijn vakgebied, zijn zijn persoonlijke eigenschappen datgene dat hem een bijzonder mens maakt, en een goede coach! 
Dank Jasper voor deze mooie samenwerking!

Floriana Luppino, MD PhD I Arts bij Eurocross en deelnemer aan verschillende activiteiten en onderzoeken


 

Aart Spilt

"Bewegen en op je voeding letten is op zich niet zo heel ingewikkeld maar je leefstijl veranderen zodat het iets is dat in "je systeem" zit is een ander verhaal. Jasper kan dit als geen ander!"

Aart is lid van de MotiFactor Club en begonnen in 2012


 

Greet

Welke programma van MotiFactor doe je? Life Coaching Start-up.

Waarom ben je met MotiFactor in zee gegaan? Ik had er via een goede vriendin positieve verhalen over gehoord. 

Waar liep je tegenaan voordat je met het programma van MotiFactor begon? Ik vond het lastig om mijn leefstijl op het gebied van Gezonde Voeding aan te pakken en af te vallen. 

Wat heb je aan de hulp van MotiFactor? Het is voor mij inspirerend en een stok achter de deur. 

Hoe past het programma van MotiFactor in je dagelijkse leven?  Het is goed in te passen. Ik weet ook dat als ik aan een aantal zaken nog niet zo goed toe kom dat ik altijd weer opnieuw kan beginnen. 

Wat is je doel? Ik wil graag een gezonde bmi! En gezonder eten en daar meer over leren en het vooral gaan doen.

De begeleiding van MotiFactor is o.m. via Whatsapp en een app. Hoe werkt dat? Ik vind het goed te doen en verrassend effectief. Dat had ik eigenlijk niet gedacht. Het grappige is dat Jasper mijn coach ongeveer bij mij om de hoek blijkt te wonen. We hebben elkaar daarom ook een keertje live kunnen ontmoeten. Dat was ook wel heel leuk eigenlijk. We hebben ook samen een item gemaakt voor mijn radio item Meesters on the move dat ik maak met Gerry van Bakel van Sleutelstad fm.

Twee jaar lang is Greet lid geweest, inmiddels maakt Greet samen met Jasper programma's in Drenthe


 

Jeroen Blüm

Jasper is een ervaren life-coach, die met een gebalanceerd programma (voeding, training, meditatie) al enige tijd coacht. Hij doet dat op authentieke en inspirerende wijze. Hij heeft mij altijd weten te motiveren mijn persoonlijke doelen na te streven.

Jeroen Blüm Investing in "High-Impact" products and services for "Low-Income" people in the Base of the Pyramid


 
Schrijf je nu in

 

Tot nu toe gaat het goed. Ik ben bewuster met mn eten bezig. Ook mentaal probeer ik de laat niet meer zo hoog te leggen voor mezelf. Liever kleine stappen die lukken dan een grote die mislukt dus demotiveert. Afvallen gaat goed, ben trots op mn zelf. Bewegen wordt meer en meer een deel van mn dag. Doe de oefeningen en fiets veel. Zelfs de meditaties helpen mij, nooit verwacht, maar door simpele ademhalingsoefeningen lukt het mij steeds beter om bv irritaties op werk sneller achter mij te laten. Al met al voel ik mij een gelukkig mens.

Inge - Life Coaching Start-up - blijft liever anoniem


 

"Ik ben 6 weken geleden begonnen met het programma van MotiFactor. Wat mij zo aansprak is het overleg wat er steeds is. Er wordt vaak geappt met de vraag of alles goed gaat. Als je vragen zelf hebt krijg je heel snel antwoord. Je begint met een basisprogramma maar het kan ten alle tijden worden aangepast aan iets wat beter bij je past. Zowel het dieet als de oefeningen.

De mensen van MotiFactor zijn zo gemotiveerd en hebben zoveel plezier in hun werk dat je er in meegezogen wordt zelfs als je in de put zit omdat het even niet gaat zoals je zo willen. Ik ben erg blij dat ik ze heb gevonden in mijn strijd tegen de kilo's."


Karin Boog
, oud deelnemer in 2015