Chat with us, powered by LiveChat

"Ik ben 6 weken geleden begonnen met het programma van MotiFactor. Wat mij zo aansprak is het overleg wat er steeds is. Er wordt vaak geappt met de vraag of alles goed gaat. Als je vragen zelf hebt krijg je heel snel antwoord. Je begint met een basisprogramma maar het kan ten alle tijden worden aangepast aan iets wat beter bij je past. Zowel het dieet als de oefeningen.

De mensen van MotiFactor zijn zo gemotiveerd en hebben zoveel plezier in hun werk dat je er in meegezogen wordt zelfs als je in de put zit omdat het even niet gaat zoals je zo willen. Ik ben erg blij dat ik ze heb gevonden in mijn strijd tegen de kilo's."

Testimonial
Karin Boog, deelnemer

Tot nu toe gaat het goed. Ik ben bewuster met mn eten bezig. Ook mentaal probeer ik de laat niet meer zo hoog te leggen voor mezelf. Liever kleine stappen die lukken dan een grote die mislukt dus demotiveert. Afvallen gaat goed, ben trots op mn zelf. Bewegen wordt meer en meer een deel van mn dag. Doe de oefeningen en fiets veel. Zelfs de meditaties helpen mij, nooit verwacht, maar door simpele ademhalingsoefeningen lukt het mij steeds beter om bv irritaties op werk sneller achter mij te laten. Al met al voel ik mij een gelukkig mens.

Inge - Life Coaching Start-up

Zet de eerste stap...

Vraag vrijblijvend om meer informatie over Life Coaching Start-up en zet de eerste stap naar een fitter en vrolijker leven.

Klik hier voor meer informatie

Greet

Welke programma van MotiFactor doe je? Life Coaching Start-up.

Waarom ben je met MotiFactor in zee gegaan? Ik had er via een goede vriendin positieve verhalen over gehoord. 

Waar liep je tegenaan voordat je met het programma van MotiFactor begon? Ik vond het lastig om mijn leefstijl op het gebied van Gezonde Voeding aan te pakken en af te vallen. 

Wat heb je aan de hulp van MotiFactor? Het is voor mij inspirerend en een stok achter de deur. 

Hoe past het programma van MotiFactor in je dagelijkse leven?  Het is goed in te passen. Ik weet ook dat als ik aan een aantal zaken nog niet zo goed toe kom dat ik altijd weer opnieuw kan beginnen. 

Wat is je doel? Ik wil graag een gezonde bmi! En gezonder eten en daar meer over leren en het vooral gaan doen.

De begeleiding van MotiFactor is o.m. via Whatsapp en een app. Hoe werkt dat? Ik vind het goed te doen en verrassend effectief. Dat had ik eigenlijk niet gedacht. Het grappige is dat Jasper mijn coach ongeveer bij mij om de hoek blijkt te wonen. We hebben elkaar daarom ook een keertje live kunnen ontmoeten. Dat was ook wel heel leuk eigenlijk. We hebben ook samen een item gemaakt voor mijn radio item Meesters on the move dat ik maak met Gerry van Bakel van Sleutelstad fm. 

Schrijf je nu in
Garantie en disclaimer
MotiFactor staat garant voor goede dienstverlening en deze wordt zoveel mogelijk afgestemd op jouw situatie. MotiFactor is niet aansprakelijk voor gezondheidsproblemen, ongelukken, blessures of andere ongemakken die onverhoopt tijdens of na de training ontstaat.