Voeding


Een hardnekkig vooroordeel: gezond eten is duur. Wij weten dat het niet klopt. Toch komen we het vooroordeel nog vaak tegen. We leggen ons hier niet bij neer.

Gezond eten geeft je energie, maakt je fitter, vrolijker en sterker. Niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. Eten heeft invloed op wie we zijn, hoe we ons voelen. MotiFactor geeft tijdens groepstrainingen Dieetbewegen adviezen en tips. We laten zien hoe je goed eten klaarmaakt, we proeven het en we geven recepten.

Ook tijdens andere activiteiten van MotiFactor kan je bij ons terecht voor voedingsadviezen en recepten. Daag ons maar eens uit: geef ons een budget en wij bedenken daar gezonde, betaalbare maaltijden bij.

Meer weten? Vul het formulier rechts in.

 

Informatie

Wil je meer informatie? Vraag deze geheel vrijblijvend aan.

DIT IS WAT WE DOEN

Coaching

Wij helpen klanten om in beweging te komen. In groepsverband of individueel. Via intensieve begeleiding met aandacht voor iedereen persoonlijk.

Schema's

Wij maken schema's voor allerlei activiteiten. Jij hebt de ambitie, wij regelen de begeleiding naar jouw doel. Want wij geloven dat iedereen in beweging kan komen.

Lekker gezond eten

Goed gezond eten. Wij weten dat het kan tegen een redelijke prijs. Het is echt niet zo dat gezond eten duur moet zijn. Wij hebben de kennis en de recepten.

Avonturen

Wij zijn in voor ieder avontuur. Heeft u plannen of ideeën? Wij denken graag mee als het maar gaat om eten en bewegen op een gezonde en verantwoordelijke manier.

Mentale fitheid

Wij geloven in de balans tussen geest en lichaam. Bewegen helpt om energiek en fit te worden. Maar aandacht voor je eigen mentale gezondheid versterkt het resultaat van meer bewegen.

Teambuilding

Wij werken graag met teams van bedrijven of instellingen. Om de samenwerking te verbeteren via bewegen en aandacht aan de mentale fitheid van de teamleden. Want samen sta je sterker.