Iedereen weet het: bewegen is gezond. Het is goed voor lichaam én geest. Toch valt het niet mee om in beweging te komen. Waar moet je beginnen? MotiFactor maakt persoonlijke schema’s op verzoek. We bieden hiermee een leidraad voor iedereen die serieus actief wilt bewegen. Jij bent hierbij de regisseur maar wij bieden steun in de rug.

Wij nemen iedere ambitie serieus. Van ons mag je inzetten op een marathon maar wij geloven ook in een wekelijkse wandeling. Wij worden blij van iedereen die op een of andere manier in beweging komt. Waarom? Omdat we al vaak het positieve resultaat zien bij onze klanten. Ze zijn fitter, vitaler en frisser, ook in het hoofd. Vul de quickscan in om te zien wat wij voor je kunnen doen.

Informatie

Wil je meer informatie? Vraag deze geheel vrijblijvend aan.

DIT IS WAT WE DOEN

Coaching

Wij helpen klanten om in beweging te komen. In groepsverband of individueel. Via intensieve begeleiding met aandacht voor iedereen persoonlijk.

Schema's

Wij maken schema's voor allerlei activiteiten. Jij hebt de ambitie, wij regelen de begeleiding naar jouw doel. Want wij geloven dat iedereen in beweging kan komen.

Lekker gezond eten

Goed gezond eten. Wij weten dat het kan tegen een redelijke prijs. Het is echt niet zo dat gezond eten duur moet zijn. Wij hebben de kennis en de recepten.

Avonturen

Wij zijn in voor ieder avontuur. Heeft u plannen of ideeën? Wij denken graag mee als het maar gaat om eten en bewegen op een gezonde en verantwoordelijke manier.

Mentale fitheid

Wij geloven in de balans tussen geest en lichaam. Bewegen helpt om energiek en fit te worden. Maar aandacht voor je eigen mentale gezondheid versterkt het resultaat van meer bewegen.

Teambuilding

Wij werken graag met teams van bedrijven of instellingen. Om de samenwerking te verbeteren via bewegen en aandacht aan de mentale fitheid van de teamleden. Want samen sta je sterker.