Chat with us, powered by LiveChat

Life Coaching Schotland

In verband met corona is dit programma voorlopig niet beschikbaar. Kijk gerust hieronder voor inspiratie. Intussen toch aan de slag? Dat kan met ons originele programma Life Coaching Start Up.

Welkom! Weg uit de dagelijkse sleur, werken aan een nieuwe leefstijl in het prachtige Schotland. Volop in beweging, maar ook meditatie en gezond eten.

MotiFactor maakt het mogelijk.

 
Vrijblijvend meer informatie? Klik hier!

Blijf jezelf, verander je leefstijl. Maar dat is niet altijd makkelijk. Afstand nemen tot je dagelijkse sleur helpt. In een verfrissende omgeving kan je nadenken over je nieuwe toekomst. Wat wil je precies? Hoe moet jouw nieuwe leeftijd er uit gaan zien? 

Life Coaching Schotland is een meerdaagse reis naar Inchmarlo, vlakbij Aberdeen. We maken voor jou een persoonlijk programma waarin jouw zoektocht naar een nieuwe leefstijl centraal staat.

Je gaat bewegen. Wandelen, fietsen of wat je ook maar wilt in het prachtige Schotse landschap.

Je leert meer over gezond eten en je kookt - zoveel mogelijk - in de buitenlucht op een houtkachel. Je leert meer over lokale producten.

Je praat met een coach. Je leer mediteren en krijgt uitleg over mindfulness. 

Je krijgt tijd en ruimte om na te denken, om je gedachten te ordenen en te komen tot een nieuwe leefstijl. Je gaat als een ander mens weg uit Schotland.

Life Coaching

Schotland tijdelijk niet mogelijk door COVID-19

Door maatregelen van overheden is het op dit moment niet mogelijk om vanuit Nederland vrij en zonder problemen naar Schotland te reizen. Daarom gaan onze programma's in Inchmarlo voorlopig niet door. Vraag gerust vrijblijvend informatie aan, dan brengen we je ook op de hoogte zodra de reizen weer mogelijk zijn.

Blijf op de hoogte van Life Coaching Schotland

Voorbeeld programma

Life Coaching Schotland

Iedere deelnemer aan Life Coaching Schotland krijgt een persoonlijk programma. Toch kan het fijn zijn om een voorbeeld te zien. Wil jij dat ook? Vraag dan vrijblijvend een voorbeeld programma aan.

Vraag een voorbeeld programma aan