Toerskiën


Het is helemaal stil om je heen. Je hoort alleen je eigen ademhaling en de wind die over de berg heen strijkt. Het is wit. De lucht is blauw. Nog een paar honderd meter en dan ben je bij de top. Daar wacht een magistraal uitzicht over de besneeuwde Alpen om je heen. En daar wacht ook de beloning: een waanzinnige tocht naar beneden, op de ski’s door de ongerepte sneeuw.

MotiFactor organiseert unieke ski-reizen naar Oostenrijk. Samen met een personal trainer en een erkende lokale gids ga je toerskiën. Dat betekent dat je iedere dag een andere tocht maakt. Met de ski’s naar boven en dan een heerlijke, lange afdaling door de poedersneeuw. De lokale gids kent het gebied en zorgt voor een veilige tocht. Alleen het weer kan een unieke ervaring in de weg staan.

Rond de fysieke inspanning zorgen we ook voor rust en gezelligheid. We verblijven in goede accommodaties en we eten iedere avond gezond en lekker. Een ding is zeker, na een week ga je voldaan terug naar huis.

Interesse in een unieke ervaring met een combinatie van gezelligheid en inspanning? Informeer naar de mogelijkheden, we maken reizen op maat.

 

Informatie

Wil je meer informatie? Vraag deze geheel vrijblijvend aan.

DIT IS WAT WE DOEN

Coaching

Wij helpen klanten om in beweging te komen. In groepsverband of individueel. Via intensieve begeleiding met aandacht voor iedereen persoonlijk.

Schema's

Wij maken schema's voor allerlei activiteiten. Jij hebt de ambitie, wij regelen de begeleiding naar jouw doel. Want wij geloven dat iedereen in beweging kan komen.

Lekker gezond eten

Goed gezond eten. Wij weten dat het kan tegen een redelijke prijs. Het is echt niet zo dat gezond eten duur moet zijn. Wij hebben de kennis en de recepten.

Avonturen

Wij zijn in voor ieder avontuur. Heeft u plannen of ideeën? Wij denken graag mee als het maar gaat om eten en bewegen op een gezonde en verantwoordelijke manier.

Mentale fitheid

Wij geloven in de balans tussen geest en lichaam. Bewegen helpt om energiek en fit te worden. Maar aandacht voor je eigen mentale gezondheid versterkt het resultaat van meer bewegen.

Teambuilding

Wij werken graag met teams van bedrijven of instellingen. Om de samenwerking te verbeteren via bewegen en aandacht aan de mentale fitheid van de teamleden. Want samen sta je sterker.