Jasper coach afvallen persoonlijkeontwikkeling

Jasper Mulder

Al 20 jaar begeleid ik met veel bevlogenheid mensen in het hanteren van een gezondere levensstijl.

De theoretische basis hiervoor heb ik gelegd in mijn opleiding tot fysiotherapeut, als gediplomeerd sportdocent, als voedingsdeskundige en tijdens mijn opleiding over aandacht gerichte cognitieve gedragstherapie/MBCT. Uiteindelijk komt dit allemaal bij elkaar in mijn Lifecoach gebaseerd op mindfulness.

De voldoening uit mijn vak ervaar ik vooral als het lukt dat mensen daadwerkelijk de lifestyle verandering inzetten die ze voor ogen hebben. Uitspraken als : “Het lukt mij toch niet” “Het heeft geen zin”, “Maar ik heb alles al geprobeerd” maken de echte personal trainer in mij los. Ik ga bij mensen op zoek naar hun hulpvraag. Die gaat vaak niet alleen om afvallen, fitter of strakker worden, maar ook (of vooral) om het zich beter voelen.

Wat ik belangrijk vind is dat mijn klanten zichzelf blijven waarderen en vooral blij zijn met de weg die zij zijn ingeslagen. Mensen moeten in mij een partner vinden die ze respecteert, maar ze wel over het randje van hun eigen bekende grenzen helpt. Ik ga dan ook op zoek wat mensen intrinsiek motiveert, welke beperkingen zij ervaren en we kijken samen op welke manier die beperkingen kunnen minimaliseren. In mijn aanpak ben ik respectvol, persoonlijk en gedisciplineerd. Tijdens personal training bouw je vaak aan een langdurig partnerschap en vertrouwensband.

Belangrijk onderdeel van de motivatie is dat je er een doel aan stelt. Iets wat je heel graag anders zou willen zien en dat bereiken. Afvallen, je beter in je vel voelen, minder gestrest zijn veel gehoorde doelstellingen van klanten.
Hoe dan ook, het gaat om de juiste balans vinden tussen lichaam en geest.

Jasper coach afvallen persoonlijkeontwikkeling

Hans de Boer

Mijn vader werkte bij defensie en voor mij was het daarom snel duidelijk: daar wilde ik ook gaan werken! En, dat gebeurde. Na de Koninklijke Militaire Academie heb ik tien jaar als beroepsofficier bij de Koninklijke Landmacht gewerkt. Tijdens de wetenschappelijke opleiding aan de academie heb ik me gericht op sociologie-psychologie. De menselijke kant van een organisatie heeft mij altijd gefascineerd.

Tijdens mijn werk als officier ben ik rechten gaan studeren in Utrecht. Die studie vond ik zo boeiend dat ik na mijn afstuderen ruim dertig jaar als advocaat gewerkt heb.

Nu help ik mensen, niet meer met regeltjes en contracten maar als coach en trainer van mens tot mens. Dat geeft mij enorm veel energie. Een NOBTRA- en een NOBCO-opleiding hebben mij de noodzakelijke bagage meegegeven om dat professioneel en invoelend te kunnen doen.

Met mijn levenservaring en werkachtergrond in een hiërarchische organisatie en als zelfstandig ondernemer ben ik in mijn element als de vraagstukken uitdagend zijn en ik mensen kan helpen om op een duurzame manier positieve verandering te realiseren.

Ik zet mijn ervaring bij Defensie inmiddels in voor oud-collega’s via het platform www.afhangen.com.

Neem contact met MotiFactor op
coaching afvallen leiden

Jasper is aangesloten bij het CAT en VVM. Jasper en Hans zijn NOBCO opgeleide coaches en wij conformeren ons derhalve aan de Internationale Ethische Code voor Coaches. Dat betekent dat je kunt rekenen op expertise en absolute vertrouwelijkheid.