Chat with us, powered by LiveChat

Jasper over DieetBewegen Online: "Het is echt handig voor onze klanten, met dank aan corona."

dieetbewegen online Nov 25, 2020
Jasper legt DieetBewegen Online van MotiFactor uit tijdens een training.

Sinds deze maand zijn de eerste deelnemers bezig met de nieuwe opzet van DieetBewegen Online van MotiFactor. Dankzij het nieuwe platform is het programma nog toegankelijker geworden. Jasper Mulder van MotiFactor vertelt over DieetBewegen Online nieuwe stijl.

“De ontwikkeling van DieetBewegen Online is versneld door corona. Ik was al bezig om onze methode om je leefstijl te veranderen makkelijk toegankelijk te maken. Daarbij probeer ik de balans te vinden tussen zoveel mogelijk persoonlijke aandacht en succes voor deelnemers aan de ene kan en aan de andere kant tijd en kosten. De balans hebben we nu gevonden dankzij een nieuwe inrichting van onze site,” vertelt Jasper tussen de studiolampen. Hij is bezig met het opnemen van video’s voor de deelnemers. Die worden iedere week bij een volgende fase van het programma verwelkomt door Jasper.

Corona als katalysator

“Door corona zijn veel mensen zich bewuster geworden van hun manier van leven. Onze vrijheden zijn ingeperkt maar je wilt toch voldoening halen uit de vrijheid die je nog wel hebt. Bovendien is fysieke en mentale gezondheid van groot belang om je staande te houden in deze onzekere tijden. Met DieetBewegen sluiten we aan bij de behoefte van veel mensen.”

Dankzij de nieuwe site kan iedereen binnen een paar klikken beginnen aan DieetBewegen Online. Deelnemers moeten zelf aan de slag maar krijgen ook persoonlijke  begeleiding. 

Hoe werkt het?

“Als je start met DieetBewegen Online kom je in je eigen omgeving op onze site terecht. Daar vind je alles om aan de slag te gaan. Van recepten tot oefeningen voor het lichaam. En natuurlijk neem ik je bij de hand om via mindfulness tot jezelf te komen. Iedere week zet je een volgende stap. Iedere week staat een nieuw onderdeel van het programma klaar.”

DieetBewegen Online vraagt van deelnemers om goed naar zichzelf te kijken. “Je moet echt op een rij zetten wat je voor ogen hebt. Dat zet je ook op papier zodat je het steeds weer terug kunt halen. Maar via de combinatie van mindfulness, gezonde recepten en lekker bewegen merk je al snel dat je echt stappen zet.”

Online maar toch persoonlijk

En je staat er niet alleen voor. MotiFactor helpt je persoonlijk. “Tijdens de stappen moet je regelmatig een afspraak met mij maken. In een persoonlijk gesprek kijken we naar je vorderingen en valkuilen. Ook is er ruimte om vragen te stellen. Dus de methode is online maar niet onpersoonlijk.”

“Ik ben heel trots op DieetBewegen Online. Het programma staat en begint goed te draaien. Het blijft wel raar om trots te zijn op een product dat versneld tot stand kwam door een pandemie. Maar het resultaat is er niet minder om. Het is een goede manier om aan jezelf te werken, ook met de feestdagen voor de deur. De tijd van de goede voornemens, volgens mij past DieetBewegen Online daar prima in,” sluit Jasper af met een glimlach.

Ik heb een vraag over dit onderwerp. 

Laat een bericht achter.

Blijf op de hoogte van alle onderwerpen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! We gebruiken je gegevens alleen voor informatie over en van MotiFactor

Ik haat SPAM! Dus ik stuur je alleen informatie over MotiFactor